Hoppa till innehåll

Under ytan fanns det där “suget efter något”

Som fjortonåring dansade jag klassisk balett på Operans balettelevskola.

Jag ingick förövrigt i den sista kullen som fick förmånen att utbilda sig i den skolan. Här är bilder från ett framträdande jag gjorde tillsammans med två av mina balettkompisar i SVT’s program I väntan på tomten 23 december 1979.

Det som inte syns, och som är svårt att förstå, är hur det under ytan på mig skrek efter någonting mer. Det där jag bara kunde läsa om i tidningar som Okej och Pop, det där som några av mina kompisar fick uppleva på helger då de var ute på diskotek.

Tack SVT för mycket

Tre månader efter det här uppträdandet såg jag Hasse för första gången. I samma SVT där jag själv dansat. Det var i mars 1980 då Noice fick sitt genombrott i tv-programmet Måndagsbörsen. Efter det blev mitt liv sig aldrig likt igen. Knappast något av det jag gjorde, gjorde jag utan en tanke på Hasse.

(Tänk om han såg mig dansa och upplevde samma pirr som jag gjorde när jag såg honom … Tror knappast det :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *