Hoppa till innehåll

Tonårsdrömmar till Västerås

Kom och prata Tonårsdrömmar med mig!

På lördag kommer jag vara på plats på Västerås Litteraturfestival. Evenemanget pågår mellan 10 och 18 i stadsbiblioteket på Biskopsgatan 2. Det är flera spännande föreläsningar och tillsammans med förlaget Under the Kite kommer jag prata om min bok Tonårsdrömmar – Noice, Hasse och jag med den som vill vid förlagets bokbord.

Var fanns de vuxna?

De senaste veckorna har jag fått många reaktioner från lösare som berättat om både glädje och sorg efter att ha läst boken. Många har också valt att lyssna på den pod som jag gjorde 2003 efter att Hasse gått bort. Jag är tacksam om jag kan sprida någon form av ljus över vad som hände de där turbulenta åren på 80-talet men fortfarande kvarstår många frågor. Framför allt en – var fanns de vuxna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *