Hoppa till innehåll

Planerat boksläpp den första augusti

Tonårsdrömmar, Noice, Hasse och jag. Planerat boksläpp den första augusti

I år är det 40 år sedan Hasse blev min tonårsdröm. Ett framträdande i SVT’s Måndagsbörsen slog knockout på allt vad vett och sans hette. Jag sydde in jeans till att bli stuprör och pyntade mina converse med Hasse Hasse Hasse runt hela sulkanten

I boken Tonårsdrömmar, Noice, Hasse och jag ger jag min version av vad som hände under åren i Noice. Främst bygger boken på det som Hasse berättat, det jag själv upplevt och på det hans familj berättat. Men jag har också intervjuat fans och Peo Thyrén som var en av de starka drivkrafterna i Noice.

Långt ifrån konserter och utekvällar

Läsaren får också följa mitt liv i ett Stockholm som andas 80-tal. Även om jag dansade balett på Operan och var långt ifrån allt vad utekvällar och konserter hette så var drömmen om Hasse central under mina tonår.

Boksläpp första augusti

Nu har jag skrivit klart boken. Det har tagit många år och har hjälpt mig att bearbeta tankar och räta ut en del frågetecken. Boken har skickats för korrekturläsning, varefter texten och bilder ska sättas. Som planerna ser ut nu kommer boken släppas den första augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *