Hoppa till innehåll

Köp Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag

Bokomslag till Tonårsdrömmar - Noice, Hasse & jag

Boken om Hasse Carlsson, sångare i den svenska popgruppen Noice, “Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag” finns till försäljning! Boken handlar om 80-talets tonårsdrömmar, idoldyrkan och belyser en tuff musikindustri. Boken fick 4 av 5 i betyg av före detta bibliotekstjänst, och läsarnas omdömen har varit minst lika fina. Klicka dig in i webb-butiken, eller via länken här och fram med swishappen så har du den snart i din brevlåda! Vill du inte betala för frakt, kan du alltid droppa förbi hemma hos mig på Porsvägen och hämta upp ditt exemplar.

2 kommentarer till “Köp Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag”

  1. Stort tack för din bok! Fick den i fredags och läste ut den på mindre än två dagar. Den var helt fantastisk! Du skriver helt fantastiskt, en av de bästa böckerna jag har läst! Kan varmt rekommendera den här boken! Pernilla har gjort ett helt fenomenalt jobb! Så fint och ärligt skrivet. Du tackar hasse i slutet av boken. Jag vill tacka dig! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv − 3 =