Hoppa till innehåll

Köp Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag

Bokomslag till Tonårsdrömmar - Noice, Hasse & jag

Ett par ex kvar som jag säljer ut för 100 kronor + frakt! Skynda, skynda!

Brukar du också drömma dig tillbaka till 80-talet och Noice musik som pärlade genom hela din tonårstid?Då är Tonårsdrömmar – Noice Hasse & jag boken för dig! Köp den via länken här!

Hasse var 15-åringen som satt på pojkrummet i Gustavsberg och drömde att bli rockstjärna. En dröm som slog in över en natt. Han kastades in i ett liv med turnébussar, droger och trånande tjejer.

Jag var 15 åringen som tillbringade sex dagar i veckan på Operan som balettdansös. Uteliv sågs inte med blida ögon från operaledningen. Allt jag ville var att dansa och festa, och samtidigt bygga min karriär.

Ett framträdande på Måndagsbörsen med Noice ändrade allt! Noice hade det jag inte visste att jag sökte, och Hasse var den perfekta kombon av sockersöt och livsfarlig. Men hur skulle det kunna bli vi två!

Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag är en bok om tuggummidoftande popromantik, tonårsdrömmar och en musikindustri som, i sin iver på framgång, bäddar för undergång. 40 år efter Noice genombrott, och 17 år efter Hasse Carlssons död, berättar journalisten Pernilla Gillback utlämnande om sina år med popidolen, och om sin egen karriär i dans- och showgrupper.

I boken ger jag min version av vad som pågick när inte media var med. Jag bygger berättelsen på djupintervjuer och egna erfarenheter från åren jag levde ihop med Hasse. Vissa delar är helt autentiska, andra skulle kunna hänt på det sätt som i boken. Vissa personer anges med sina riktiga namn, andra namn är utbytta.

Pernilla Gillback

För dig som vill lyssna på en “radiodokumentär” i samma ämne finns en länk här: Till radiodokumentären

Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag finns också som ljudbok på de stora ljudbokssajterna. Här finns ett par länkar: Nextory , Storytel, Bookbeat

Boken om Hasse Carlsson, sångare i den svenska popgruppen Noice, “Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag” finns till försäljning! Boken handlar om 80-talets tonårsdrömmar, idoldyrkan och belyser en tuff musikindustri. Boken fick 4 av 5 i betyg av före detta bibliotekstjänst, och läsarnas omdömen har varit minst lika fina. Klicka dig in i webb-butiken, eller via länken här och fram med swishappen så har du den snart i din brevlåda! Vill du inte betala för frakt, kan du alltid droppa förbi hemma hos mig på Porsvägen och hämta upp ditt exemplar.

2 kommentarer till “Köp Tonårsdrömmar – Noice, hasse & jag”

  1. Stort tack för din bok! Fick den i fredags och läste ut den på mindre än två dagar. Den var helt fantastisk! Du skriver helt fantastiskt, en av de bästa böckerna jag har läst! Kan varmt rekommendera den här boken! Pernilla har gjort ett helt fenomenalt jobb! Så fint och ärligt skrivet. Du tackar hasse i slutet av boken. Jag vill tacka dig! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *