Hoppa till innehåll

Tonårsdrömmar hos Bonuspappan & Plusmamman

Sent i somras var Bonuspappan och plusmamman på besök här hemma i Hässelby. Vi hade ett långt och trevligt snack om bonusfamiljer, boken Tonårsdrömmar och Noice. Vi pratar också om den lilla överraskningsbebisen som bor härhemma 🙂

Överraskningsbebisen

Mitt överraskningsbarnbarn. Idag är han 2,5 år. Herregud vad tiden går fort

Mitt barnbarn som kom som en verklig överraskning. Jag skjutsade min dotter till akuten med magsmärtor, ett par timmar senare höll jag en underbar liten filur i min famn. Det var kärlek från första ögonkastet. Måtte han, och hans lilla mamma, inte flytta hemifrån på länge än

Bonuspappan & Plusmammans podd

Klicka här så kommer du till podden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *