Hoppa till innehåll

Min största bedrift?

Visst har jag gjort större saker än att bli ihop med Hasse. Men när det gäller att ge sig fan på något, så tar nog min jakt på Hasse priset. Det här, bland annat, pratar jag om i en nästan en timme lång intervju i Radio Gällivare i helgen. Jag svarar också på en del känsliga frågor som är lite knepiga … In och lyssna vet jag! Under närmare en timmes samtal kan det hända att det slipper igenom någon liten pinsamhet också 😉

Länken till Radio Gällivare hittar du här!

2 kommentarer till “Min största bedrift?”

    1. Hej! Den är på G! Har just avslutat inläsningen och den kommer ut nu under juli, eller i början av juli på Kadabra förlag. Den ska finnas på de flesta streamingtjänster för ljudböcker. Kul att du vill ha 🥰
      Vänligen Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *