Hoppa till innehåll

Bunkra böcker istället för toapapper!

Text från Bokus om att köpa både Tonårsdrömmar och Från Noice till nu
På Bokus befinner sig Tonårsdrömmar just nu i fint sällskap. Uttrycket “två flugor i en smäll” har aldrig kännas mer träffsäkert

På Bokus har man just nu parat ihop min bok Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag med Peo Thyréns bok Från Noice till nu. Kul för Tonårsdrömmar och kul för den som vill gotta in sig i 80-talsnostalgi så här när man knappt kan gå utanför dörren.

Många lyder Folkhälsomyndighetens råd (Hoppas jag verkligen!)

Många jobbar hemifrån och tar uppmaningen om att inte resa runt, vare sig i landet eller utanför, på allvar. Netflix, HBO, CMORE och SVT, aldrig har väl så många plöjt så många serier samtidigt.

Då hände det fasansfulla!

Igår kväll när jag skulle klicka igång ett avsnitt av Fem myror är fler än fyra elefanter (som även en 3-åring av årgång 2017 älskar :)) så hände det fruktansvärda. Appleboxen bara snurrade, bufferi buff. Vad var det här? Vi loggade ut och in igen. Samma sak! Vi kunde inte ens koppla upp oss via mobilen!

Då slog den ner i mig. Vetskapen om att jag, i den här lightisoleringen, blivit helt beroende av nätet för att klara dagarna. Och inte bara jag. Från källaren kom hemmets “unga vuxna” upp med missnöjda miner. Vaddå? Kunde varken jag eller min man fixa problemet? Herregud!

Inte ens musik?

Vad kunde vi göra? Podden vi lyssnat på gick inte att klicka igång, Myrorna och elefanterna låg begravda i Appleboxen och den skithöga musiken från källarvåningen var knäpptyst. Inte ens Spotify! Fick det vara så jävligt? Jag sneglade mot mina LP-skivor och skivspelaren, Ganska nöjd ändå. Rasar det, så finns det bästa ändå i den där högen av skivor. Och en full bokhylla kändes också ganska tryggt. Vi skulle kunna roa oss ännu ett par dar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *