Hoppa till innehåll

Bokmässan och TV4 – Tonårsdrömmar

Förra helgen var det officiell release på Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag på bokmässan i Göteborg. Bokmässan var en häftig upplevelse med många fina nya bekantskaper. Inte minst var det mycket trevligt att träffa mina författarkollegor på Under the Kites förlag. Jag blev också mycket glad över att det kom så pass många och lyssnade på mig när jag pratade lite kort om boken. En initierad fråga från en av lyssnarna mynnade också ut i en intressant diskussion om journalistik och namnpublicering.

Nyhetsmorgon och liten faktafadäs

Jag är också himla glad över att ha fått medverka i Nyhetsmorgon på TV4. Innan medverkan träffade jag ett par bekanta ansikten från SVT och TV4. Väl i studion kände jag mig förvånansvärt lugn. Jenny och Steffo genomförde en bra intervju och jag gavs chans att prata till punkt. Tack för det 🙂 Lite skakigt blev det i och för sig när Steffo drog till med en uppgift från reket som de fått inför intervjun och placerade den uppgiften i min bok – där den inte alls fanns med. Men det löste sig och allt gick bra.

“Jag är så förbannad”

Extra glad är jag över att jag lyckades elda upp mig när det kom till att ifrågasätta varför ingen från musikindustrin klivit fram och ifrågasatt branschens ansvar när det kommer till unga artister som slår igenom stort och har svårt att hantera framgången. “Jag blir så förbannad” … inte så att jag svor, men nästan 🙂 Jag önskar så att jag kan dra igång en debatt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *