Hoppa till innehåll

Arbetet bakom Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag på TellUs bok- och berättarmässa i Linköping

Hasse Carlsson i Noice

Journalistik blev roman

Imorgon 15:30 berättar jag om hur jag gjort skönlitteratur av mitt journalistiska arbete i musikhörnan på bokmässan i Linköping. Jag kommer bland annat berätta om de intervjuer jag gjort med Hasses föräldrar och om hur jag arbetet med minnen, dagboksanteckningar, polisutdrag och långa samtal med Hasse. Boken Tonårsdrömmar sträcker sig från åren då jag inte alls kände Hasse till åren efter hans död. (Länk till att köpa boken hittar du här, och längre ner på sidan.)

Intervjuer

Boken bygger bland annat på intevjuer. I klippet här berättar Hasses mamma och pappa om hur de resonerade när de lät sin 15-åring åka ut på turné med Noice. På möten med bokningsbolaget fick de löften som visade sig vara tomma ord.

Kom till mässan vet jag så får du höra mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *