Hoppa till innehåll

Äntligen som ljudbok!

Imorgon, den 14 juli, kommer boken om Hasse Carlsson som sjöng i det svenska 80-talsbandet Noice, “Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag” ut som ljudbok! Jag vet att många efterfrågat den och jag är så glad ett det nu äntligen blir av. Boken kommer ut på Kadabra Ljudboksförlag och kommer gå att hitta på Storytel, BookBeat och Bokus Play.

Darr på rösten och “lite sex”

Kadabra och Popmedia står för produktionen och jag har själv läst in boken. Under försommaren har jag svettats i studion för att hitta rätt teknik och ton. Det finns bitar i boken där jag inte kunnat undvika ett visst darr på rösten och andra som jag knappt vågar låta min man lyssna på 🙈 (Ja, det var en och annan sexscen som skulle läsas in)

Lyssna och lämna recension vetja!

Har du någon av tjänsterna där boken kommer ut gå in och lyssna! Och pls lämna en recension, snäll eller mindre snäll (helst jättesnäll förstås 😉)

Lägger till en bild från recensionen av Bibliotekstjänst, BTJ, från när boken kom ut. Bara som exempel på recension 🤓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *