Hoppa till innehåll

Äntligen är den iväg!

I veckan kom den äntligen, dagen som känts allt mer avlägsen ju närmare deadline vi kommit. Det har korrats, hittat tusen nya korrfel, korrats om, hittat nya korrfel osv osv. Det är som om nya fel ploppar in i texten vart efter. Sedan har en testläsare tyckt si, en annan så … Argh! Men nu har den äntligen åkt iväg, och magkänslan är god.

När texten satt, var ju jättemycket jobb kvar

Jaha, när texten var satt, kunde jag äntligen ta tag i de bilder jag vill ha med i boken. Bilder som jag tycker förtydligar, både vilken tid handlingen utspelar sig i, men bilderna tydliggör också hur unga alla i Noce var. Det har krävts en del detektivarbete för att hitta fotograferna bakom bilderna. De flesta har jag hittat, men ett par bilder är, trots ett gediget arbete, fortfarande utan fotobyline. Trist, men den som känner igen en bild får höra av sig till mig. Jag tror att jag har gjort vad jag kan.

Bilderna är satta. Då ba – HERREGUD ROCKHOT!!!

Att ett företag köpt upp rättigheterna till Okejs bilder sedan tidningen lagt ner har gått mig helt förbi. Tills för ett par veckor sedan. Jag besökte företaget som huserar i en lokal på Kungsholmen som jag vill bygga bo i. Nu fick vi lov att tänka om. De här bilderna måste med. I ett huj, var massa jobb bortkastat och arbetet med att placera helt nya bilder började. (Jag får bara använda bilderna i boken, så jag bjussar på ett uppslag (tyvärr i rätt dålig upplösning))

Tonårsdrömmar, Noice
Uppslag från boken Tonårsdrömmar – Noice, Hasse & jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *